ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарили по Дніпропетровщині: 11 загиблих. Оновлено

Наталя Дуляба

|

У ніч на 10 серпня російські окупаційні війська обстріляли Дніпропетровську область. Відомо про 11 загиблих і 13 поранених. Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко у Telegram.

«Трагічна ніч… У Нікопольському районі російська армія убила 11 людей, поранила – 13. Ворог двічі обстріляв район із «Градів». Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. Свідомо і підступно ударив, коли люди спали у своїх домівках», – написав він.

Валентин Резніченко уточнив, що найбільше жертв – у місті Марганець. Тут внаслідок рашистського обстрілу загинули 10 людей, ще 11 дістали поранення. Їх госпіталізували, семеро із постраждалих є у важкому стані.

«У місті понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще кілька адмінприміщень. Виведена з ладу лінія електропередач. Кілька тисяч марганчан без світла. Працюють аварійні бригади електриків», – додав посадовець.

Станом на 9:15 год. кількість жертв унаслідок російської атаки зросла до 13 осіб. У лікарні Марганця загинули двоє поранених.

Окрім того, госпіталізовані 11 постраждалих. П’ятеро з них – у тяжкому стані.

У селі Вищетарасівка Мирівської громади ворожий снаряд влучив у приватний житловий будинок – загинула жінка. Також постраждало подружжя. Жінку у стані середньої важкості забрали до лікарні.

Обстрілом ворог пошкодив у селі 11 приватних будинків та газогони. Без газу залишились близько тисячі людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Валентин Резніченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *