ОСТАННІ НОВИНИ

На півдні ЗСУ завдали удару по скупченню ворога

Анастасія Диняк

|

Українські військові задали удару по скупченню росіян на тимчасово окупованій Херсонщині. Ворог втратив щонайменше 23 солдатів. Про це повідомили в оперативному командуванні «Південь».

Так, українська штурмова авіація вдарила по скупченню живої сили, озброєння та техніки росіян у районі Снігурівки Херсонської області. Наразі втрати ворога уточнюються.

Окрім того, на півдні ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ за добу ліквідував 23 окупантів, зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1», танк Т-72, самохідну гаубицю «Мста-С», 5 автомобілів, зокрема й броньованих.

У командуванні зазначили, що ситуація на півдні країни залишається напруженою. Російські окупанти завдають гелікоптерних ударів по українських позиціях, однак безуспішно.

У Чорному морі на чергуванні перебувають два російські надводні носії крилатих ракет типу «Калібр» із 16 ракетами на борту та великий десантний корабель. Усі російські судна тримаються безпечній від ракет відстані від підконтрольного Україні узбережжя.

Нагадаємо, станом на 9 серпня Росія втратила в Україні вже близько 42 640 військових, 1 817 танків, 223 літаки та 193 гелікоптери.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *