ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ продовжують нищити ворожі склади на Херсонщині

Наталя Дуляба

|

Українські військові продовжують нищити склади з боєприпасами окупантів та їхні опорні пункти у Херсонській області. Про це йдеться на сторінці Оперативного командування «Південь» у Facebook.

Протягом неділі, 7 серпня, наша штурмова авіація та пара гелікоптерів тричі вдарила по скупченню ворожого озброєння та техніки і по опорному пункту в Херсонському районі, а також ще по одному опорному пункту в Бериславському.

За результатами роботи авіації та ракетно-артилерійських підрозділів втрати російських окупантів складають: 24 військових, танк Т-62 та ще 5 одиниць іншої броньованої і автомобільної техніки.

У районі Чарівного, що в Бериславському районі Херсонщини, знищено склад боєприпасів. Остаточні втрати ворога ще розвідують.

На півдні України рашисти намагаються не допустити просування ЗСУ та утримати власні рубежі оборони. Проводять розвідку за допомогою безпілотників, продовжують обстріли зі ствольної, реактивної артилерії та танків вздовж всієї лінії зіткнення.

«Незважаючи на штормову погоду, в Чорному морі продовжують маневрувати близько десятка бойових кораблів ворожого флоту, серед них напоготові є чотири носії ракет типу «Калібр» та один великий десантний корабель. Загроза ракетних ударів та обстрілів саме ворожими силами нікуди не зникла. Не нехтуйте власною безпекою», – додають в Оперативному командуванні «Південь».

Нагадаємо, загалом втрати росії у війні проти України вже перевищили 42 тисячі військових. Йдеться лише про загиблих, кількість поранених у рази вища. Детальніше про втрати ворога у техніці читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *