ОСТАННІ НОВИНИ

В ракетній атаці на Київщині постраждали 15 людей

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетного удару, який здійснили російські окупаційні війська по Київщині вдосвіта 28 липня, постраждали 15 цивільних. Про це повідомив керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов у своєму Telegram.

«15 потерпілих внаслідок ракетного обстрілу на Київщині. Наразі маємо таку цифру. В той же час завдяки вчасному реагування на сигнал тривоги вдалося уникнути більш тяжких наслідків», – написав він.

Нєбитов додав, що залишки ще однієї ворожої ракети поліцейські виявили в лісосмузі у Вишгородському районі. Ніхто не постраждав.

Оновлено: заступник голови Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу заявив, що російські війська завдали удару по військовій частині у Лютіжі Київської області. Окупанти випустили шість крилатих ракет типу «Іскандер».

Нагадаємо, рано-вранці 28 липня із території білорусі ворожі війська випустили по Україні 20 ракет. Під удар потрапили Київщина, де «пліт» був в об’єкт інфраструктури, і Чернігівщина. Тут ракети впали на ліс.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Андрій Нєбитов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *