ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли Нікополь: є загиблі та поранені

Ольга Денисяка

|

Зранку 20 липня російські війська обстріляли житловий квартал у Нікополі. Щонайменше двоє людей загинули та дев’ятеро – поранені. Про це повідомив у Facebook голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

За інформацією посадовця, житловий квартал НІкополя обстріляли з «Градів». Випустили понад 30 реактивних снарядів. Попередньо, двоє людей загинули, дев’ятеро – поранені. Серед них є четверо дітей.

«Шестеро постраждалих у лікарні, серед них четверо дітей. Найменшому пораненому усього три роки! Три роки! Дитині, яка спала удома, коли російські відморозки ударили по ній з «Градів», – повідомив Резніченко.


Обстрілом вщент зруйновані 3 приватні будинки, з десяток – пошкоджені. Рятувальники продовжують розбирати завали і з’ясовувати масштаби руйнувань. Крім того, по місту розкидані боєприпаси, які не здетонували. Над їх ліквідацією працюють піротехніки.

За даними офісу генпрокурора, російські військовослужбовці  здійснили артилерійський обстріл із реактивних систем залпового вогню по житлових кварталах м. Нікополя на Дніпропетровщині. Внаслідок ворожого обстрілу загинуло двоє цивільних. Ще вісім отримали поранення, з них – чотири дитини. Пошкоджено 26 житлових будинків містян.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *