ОСТАННІ НОВИНИ

росіяни не можуть змиритися, що ЗСУ винищують їхні війська під Харковом, – перехоплення

Наталя Дуляба

|

Родичі окупантів ніяк не можуть змиритись із тим, що їм розповідають рідні, які воюють в Україні, і тією «перемогою», яку транслює російська пропаганда. Про це свідчить телефона розмова одного з військових рф, яку перехопила й опублікувала СБУ.

Окупант скаржиться своїм родичам із Підмосков’я, що українські військові щодня обстрілюють його підрозділ на Харківщині. Водночас він додає, що вони «поки програють».

На це родичка загарбника закидує: «Ну это у вас вы проигрываете, а так, то вы выигрываете».

Зі свого боку вояка пояснює, що російська пропаганда ніколи не скаже правду про війну протии України і про значні втрати, які несе рф.

«Ну это по телевизору вам так расписывают в красках. На самом деле тут совсем все по-другому. По телевизору такого не покажут и не скажут правду никогда. Мы проигрываем…», – каже він.

Окупант визнає, що у його полку залишилося близько 14 танків із 90, а рівень підготовки танкістів та артилеристів рф є дуже низький: «По два дня обучили и все, отправили на передок. А они не могут попасть вообще, просто не могут».

При цьому російська артилерія «настолько кривая, что там можно в километрах измерять промахи».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *