ОСТАННІ НОВИНИ

Для картинки росЗМІ окупанти обстріляли будинок і вбили чотирьох людей у Снігурівці

Наталя Дуляба

|

У місті Снігурівка Миколаївської області російські військові обстріляли житловий будинок, вбивши чотирьох мирних жителів. Після злочину на місце миттєво прибули пропагандисти знімати сюжет. Про це йдеться на сторінці Оперативного командування «Південь» на сторінці у Facebook.

Встановлено, що окупанти з міномета розстріляли житловий будинок, розташований на околиці Снігурівки. Робили вони це для того, аби звинуватити українських військових, хоча підрозділи ЗСУ перебувають занадто далеко від цієї локації, аби дістати до них мінометом.

Внаслідок умисного обстрілу російської армії загинули четверо мирних мешканців.

«Примітно, що знімальна група пропагандистського засобу масової інформації з’явилась на місці події просто миттєво за фактом. Заради картинки рашисти вбили чотирьох мирних жителів», – додають у Оперативному командуванні «Південь».

Нагадаємо, подібний випадок вже фіксували на початку червня в окупованому Маріуполі. Там російські загарбники задля пропагандистського сюжету розстріляли будинок з цивільними, загинули шестеро людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *