ОСТАННІ НОВИНИ

100 каналів у Telegram, які поширюють російську пропаганду

Наталя Дуляба

|

російські пропагандисти через соцмережі намагаються посіяти «зраду» та розхитати українське суспільство. Правоохоронці, військові спільно з Мінцифри та іншими профільними міністерствами опублікували перелік зі 100 Telegram-каналів, через які ворог поширює свою пропаганду.

кремлівські пропагандистські наративи та фейки активно поширюють нібито у «незалежних» Telegram-каналах, роботу яких насправді координують російські спецслужби. Причетність таких каналів до російських спецслужб рф раніше встановила і Служба безпеки у межах відповідних кримінальних проваджень

«Так, йдеться про Telegram-канали Легетимный, Сплетница, Картель, Резидент, Наблюдатель, MediaPost, Женщина с косой та інші, список яких постійно оновлюється. Закликаємо вас не користуватися цими каналами, адже їх роботу фінансує і координує росія. У жодному випадку не довіряйте їм, оскільки такі майданчики поширюють фейки та маніпуляції і є частиною інформаційної війни проти України», – йдеться у спільній заяві правоохоронців, військових та урядовців.

При цьому низка таких каналів для просування замовляє рекламу в українських пабліках, тому громадян закликають бути максимально уважними до інформації у соцмережах.

Telegram-канали, роботу яких фінансує і координує росія:

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *