ОСТАННІ НОВИНИ

Львів накрила злива: затоплені вулиці та дахи. Доповнено

Ольга Денисяка

|

5 липня у Львові почалась сильна злива. Через це у місті підтопило низку вулиць та дахів, а громадський транспорт курсує з перебоями. Про це повідомив у Facebook перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

(вул. Володимира Великого)

За інформацією посадовця, через негоду частина електротранспорту в місті тимчасово не курсує. Крім того, вже фіксують підтоплення на вул. Стуса, вул. Сахарова, вул. Під дубом, та вул. І. Франка. Через це виникли перебої у роботі громадського транспорту.

«Комунальні бригади очищають водоприймачі. Як тільки стече вода – робота електротранспорту відновиться», – запевняє Андрій Москаленко.

Також станом на 19:08 год. зафіксовано підтоплення близько 20 дахів.

Оновлено: Як повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, станом на 20:38 год трамваї та тролейбуси відновили рух. Роботу громадського транспорту продовжили до 23:00 год. Перевізники, транспорт яких не повернеться на маршрути, завтра отримають штрафні санкції.

Зараз триває ліквідація наслідків негоди. На кількох вулицях немає електроенергії. Комунальні служби працюють у посиленому режимі. Мешканців просять оперативно повідомляти про підтоплення укриттів та інші пошкодження на Гарячу лінію міста 15-80.

Під час грози на вулиці Торфяній вкотре зірвало колектор, через що вулицю повністю затопило. Як повідомив мер Андрій Садовий, колектор зірвав три бетонні плити вагою понад 6 тонн. Зараз  на місці працює аварійна служба.

«Колектор не впорався із надмірною кількістю води. Напір зірвав 3 бетонні плити, вагою понад 6 тонн. Зараз ділянку огороджує аварійна служба. Також вже почали очищувати навколишню територію від намулу», – заявив Садовий.

(вул. Торфяна)


(перехрестя вулиць Торфяна та Чорновола)

 

(вул. Виговського)

(вул. Сахарова)


(вул. Підвальна)

Також у Підберізцях, що біля Львова, випав град.


 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото та відео: Facebook/Igor Zinkevych, Телеграм/Варта, Facebook/Зручне місто

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *