ОСТАННІ НОВИНИ

росіяни обстріляли Одещину: загинули 18 людей. Доповнено

Ольга Денисяка

|

Вночі 1 липня російські війська ракетами вдарили по Білгород-Дністровському району Одеської області. Внаслідок обстрілу щонайменше 18 людей загинули та 38 людей отримали поранення. Про це йдеться у Facebook ДСНС України.

Так, 1 липня близько 01:00 у смт у Білгород-Дністровському районі ракети влучили в дев’ятиповерховий житловий будинок. Багатоповерхівка частково зруйнована, після удару загорівся прибудоваий до будинку магазин.

Станом на 06:00 год. відомо про 14 загиблих та 30 постраждалих. Серед них є троє дітей. Підрозділи ДСНС врятували з-під завалі 7 осіб (з них 3 дитини).

Також близько 01:00 год. росіяни обстріляли базу відпочинку у Білгород-Дністровському районі. Ракети влучили у триповерхову та чотирьохповерхову будівлі. Внаслідок чого загинуло троє людей, серед них є дитина. Ще одна людина отримала травми.

Всі роботи ще тривають, рятувальники продовжують розбирати завали.

UPD: За даними ДСНС, станом на 10:00 внаслідок ракетного удару у смт Сергіївка Білгород-Дністровського району загинуло 18 осіб. 16 осіб загинули під час обстрілу житлового будинку та 2 людини – бази відпочинку. Серед загиблих є одна дитина. Крім того, постраждали 38 осіб.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *