ОСТАННІ НОВИНИ

Критерії вибору інтернет-провайдера у Львові

Омелян Шевчук

|

Львів вважається однією з IT-столиць України. У місті працює досить багато компаній, що ведуть справи на онлайн-ринку. Також львів’яни відомі своєю любов’ю до сучасних технологій. Подібні фактори обумовили високий попит на онлайн-трафік серед мешканців Львову.

Для замовлення послуги дротовий інтернет Львів пропонує чимало відповідних компаній. Але стабільність і високу швидкість трафіку гарантують лише авторитетні провайдери (наприклад, “Київстар”). Додатково такі підприємства зазвичай надають якісний сервіс та кваліфіковану клієнтську підтримку.

Цілі використання інтернету

Перед вибором постачальника трафіку та тарифного плану важливо чітко визначитись, для чого буде використовуватися онлайн-підключення. Зазвичай львів’яни користуються інтернетом:

  • в робочих цілях – у режимі онлайн сьогодні часто проводять тренінги та наради, відправляють різноманітну інформацію;
  • задля розваг – сюди входить перегляд фільмів, відвідування соціальних мереж і т. д.;
  • для шопінгу – більшість магазинів у наш час працює онлайн, що дозволяє купувати необхідні речі, не виходячи з помешкання.

Окремо варто виділити геймерську сферу. Запуск онлайн-ігор зазвичай потребує застосування високошвидкісного дротового інтернет-підключення.

На що звертати увагу при виборі провайдера?

Спочатку слід визначити компанії, здатні провести інтернет у необхідному районі певного населеного пункту. Далі варто порівняти тарифні плани знайдених постачальників інтернету. Тут слід пам’ятати, що занадто дешеві пропозиції часто свідчать про низьку якість послуг. Також необхідно переглянути коментарі клієнтів цих компаній.

Наявність вигідних пропозицій

Зазвичай добросовісні провайдери регулярно проводять різноманітні акції. В рамках таких заходів клієнтам пропонують безкоштовне підключення, роутери чи модеми у подарунок і т. д. Відсутність подібних пропозицій часто свідчить про недбале ставлення провайдера до споживачів.

Параметри онлайн-підключення

Важливо звертати увагу на швидкість трафіку та тип передачі даних, що запропоновані постачальником інтернету. Частіше за все сучасні компанії використовують технології FTTB і xPON. Рідше можна зустріти тип передачі даних xDSL. Ця технологія менш швидкісна та досить давня, але все ще використовується деякими постачальниками інтернету. Детальніше про характеристики різних типів підключення можна дізнатися, наприклад, на kyivstar.ua.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *