ОСТАННІ НОВИНИ

Ракетний удар по Рівненщині: четверо загиблих

Наталя Дуляба

|

Внаслідок ракетного удару по Сарнах на Рівненщині, який завдали російські війська ввечері 25 червня, загинули четверо людей. Про це повідомив очільник Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль у своєму Telegram.

«Кількість жертв вчорашнього ракетного удару по цивільних об’єктах у м. Сарни зросла до 4 осіб. Це чоловіки віком від 30 до 51 року», – написав він.

За словами Віталія Коваля, ще двоє постраждалих перебувають у важкому стані. Роботу на місцях ударів рятувальники вже завершили, тепер за справу взялись слідчі.

Водночас міський голова Сарнів Руслан Серпенінов уточнив, що крім чотирьох загиблих, поранення дістали семеро людей. Двоє із них перебувають у важкому стані в реанімації, п’ятеро отримали легкі травми.

Зі свого боку в Офісі генпрокурора України додали, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів і звичаїв війни).

Додамо, що під вечір 25 червня російські окупанти завдали два ракетні удари по СТО з мийкою і автомайстерні у Сарнах Рівненської області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Офіс генпрокурора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *