ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовик із «ДНР» нарікає, що ЗСУ розбили його підрозділ

Наталя Дуляба

|

Вояка із так званої «ДНР» скаржиться, що українські військові розгромили його підрозділ «в пух і прах», а ті, хто вижив, відмовилися продовжувати бій. Про це йдеться у телефонній розмові, яку перехопила й опублікувала воєнна розвідка України.

Військовий із квазіреспубілки телефоном розповідає своїй дружині, як ЗСУ розбили його підрозділ: «Зранку як почали є… (обстрілювати) до 12 дня. Хоч би раз підтримали! Не знаю, зараз буде вирішуватися питання. Ми всі пішли у відмову. Більше нікуди ніхто. З мінометів, з чого тільки не крили. На евакуацію сказали, потім приїхали – а чого позиції залишили? Нехай вертаються. Та йдіть ви на… (геть). Вам треба, ви й вертайтеся».

При цьому сам вояка з подивом каже, що українські військові раптово й неочікувано зайшли, оточили підрозділ і дали всім прочуханки. Втрати російських окупантів – значні.

«Просили по рації, тупо х… забили (зневажили)… А потім кажуть: «Вертайтеся, там нікого нема». А пацани там неподалік були, росіяни звідти на ногах вй… (тікали). Комбата нашого російського не довезли. Хороший був хлопець, тільки 30 відзначили», – каже військовий з фейкової «ДНР».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *