ОСТАННІ НОВИНИ

Російські окупанти вихваляються награбованим в Україні

Анастасія Диняк

|

Російські військові вихваляються тим, що мародерять на території України і сміються з тих, хто соромиться красти у місцевих мешканців. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Так, українська розвідка оприлюднила перехоплену телефонну розмову російського військового з подругою. Чоловік розповідає як погрожує людям та краде у них речі. Росіяни крадуть в українців все, що бачать: телефони, столові прибори, автомобілі.

Окрім того, він засуджує своїх побратимів, хто соромиться це робити.

«У них ще совісті не вистачає у кого-небудь щось забрати. Мене відправляють. Я просто. На початку відрядження: так-так, ось мені ваш телефон. Давай сюди, н***й. А що, у вас ложки за***сь є? Ложки також забираю. А ось машина. Ключі є? Я там просто до будинку підхожу, стучусь. Є хто? Я зараз стріляти почну – так-так, всі виходимо. Треба було понабрати телефонів ще більше. Я тільки собі замутив телефон. У мене ох***ний Huawei. Коли у смак увійшов, мені так сподобалось. Просто входиш до будь-якого будинку. Так, здрасьтє. Виходьте, будь ласка. Я щось візьму», – вихваляється окупант.

Нагадаємо, російські окупанти переконані, що крадіжки в Україні не каратимуться, адже Путін особисто дав на це дозвіл.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *