ОСТАННІ НОВИНИ

Шкуродеру, який для розваги вбив павича, світить 8 років тюрми (18+)

Андрій Котенський

|

Житель села Карапчів Чернівецької області у стані алкогольного сп’яніння жорстоко вбив паву, а присутні товариші знімали все дійство на телефон і не зупинили безумця, повідомляє UAnimals.

За даними зоозахисників, 18-річний молодик забив птаха до смерті. Присутні не зупинили знущання над твариною, а знімали злочин на телефон.

«UAnimals також звернулася до поліції Чернівецької області з вимогою зареєструвати заяву про вчинення Костянтином Урсуліним та його спільниками кримінального злочину та розпочати досудове розслідування цієї справи», – йдеться у повідомленні організації.

Водночас відомо, що поліцейські встановили усіх осіб цього інциденту та з’ясували, що 18-річний житель села Карапчів заздалегідь придбав павича та під час відпочинку з друзями замордував птаха.

За фактом жорстокого поводження з твариною відкрито кримінальне провадження. Винуватцю загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

 Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *