ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти вбили в Україні вже 323 дитини

Андрій Котенський

|

Внаслідок збройної агресії російської федерації в Україні постраждали щонайменше 906 дітей: 323 загинули, 583 малюк дістав поранення. Про це йдеться на сторінці Офісу генпрокурора України у Facebook.

Внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації в Україні загинули 323 дитини (+1 за добу), ще 583 малюки зазнали поранень (+2 за добу).

Ці цифри не є остаточні, оскільки кількість жертв ще встановлюють у місцях ведення активних бойових дій, на звільнених і тимчасово окупованих територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 301, Харківській – 170, Київській – 116, Чернігівській – 68, Луганській – 54, Херсонській – 52, Миколаївській – 48, Запорізькій – 30, Сумській – 17.

16 червня внаслідок вибуху ворожої ракети на території жилового будинку в одному із сіл Пологівського району Запорізької області загинув 14-річний підліток.

17 червня через обстріл окупантами м. Миколаїв отримав поранення 7-річний хлопчик.

14 червня внаслідок артилерійського обстрілу військами РФ смт. Савинці Ізюмського району Харківської області поранено 15-річну дівчинку.

Через бомбардування та обстріли збройними силами РФ пошкоджено 2028 закладів освіти. З них 209 зруйновано повністю.

Фото:DW

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *