ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський доручив Залужному перевірити забезпечення військових

Ольга Денисяка

|

Президент України Володимир Зеленський попросив головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного перевірити, чи забезпечені українські захисники необхідними засобами захисту. Про це він заявив у відеозверненні ввечері 14 червня.

Таку перевірку президент ініціював після повідомлень, що в частини бійців немає достатньо засобів індивідуального захисту. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний тепер перевірить логістику в армії – що саме постачається і як розподіляються засоби захисту.

«Попросив сьогодні Головнокомандувача Збройних Сил України дуже уважно поставитися до повідомлень у ЗМІ та в соцмережах про те, що в частини наших бійців немає достатньо засобів індивідуального захисту. Доповіді, які я отримую, суттєво відрізняються від того, що обговорюється суспільством. І я очікую перевірки логістики в армії – перевірки того, що постачається, і того, як розподіляються засоби індивідуального захисту. На сьогодні всім, хто перебуває в зонах бойових дій, повинно вистачати всього необхідного для захисту. Держава забезпечує таке постачання», – заявив Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *