ОСТАННІ НОВИНИ

У Зеленського пояснили, чому вимкнули з ефіру «канали Порошенка»

Ольга Денисяка

|

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що П’ятий канал, Прямий та Еспресо, які мають відношення до Петра Порошенка, вимкнули з цифрового ефіру через «нарцисизм» Петра Порошенка. Про це він повідомив в інтерв’ю LB Live.

На початку травня телеканали Прямий, П’ятий та Еспресо заявили, що Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (РРТ) незаконно відключив їх від мовлення.

Радник голови ОП Михайло Подоляк вважає, що це є питання єдиної інформаційної політики країни під час війни. Він стверджує, що «ці канали частково транслювали людину, яка дуже закохана у себе».

«Частково (ці канали транслювали національний телемарафон, – ред.) – так. А частково транслювали людину, яка дуже закохана в себе. У нас багато нарцисів, я розумію, у нас політика побудована на нарцисизмі як такому… Так ось ця закохана в себе людина – опосередкований власник каналів. Я не дуже розумію, навіщо під час війни цю самозакоханість, свої наративи продавати в такому вигляді в рамках єдиного інформаційного пакета», – заявив Подоляк.

На зауваження журналіста, що те ж саме можна сказати й про «нарцисів», які зараз з’являються в ефірі телемарафону, Михайло Подоляк відповів, що «збитки, які завдає суб’єкт, набагато більші».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *