ОСТАННІ НОВИНИ

Війська рф відступили в районі Сєвєродонецька, – Гайдай

Наталя Дуляба

|

Штурм російських окупантів у ніч на 28 травня Сєвєродонецька, Осколонівки та Тошківки успіху не мав, ворог зазнав втрат і відступив на раніше зайняті позиції. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Нічні штурми Сєвєродонецька, Осколонівки та Тошківки для рашистів успіху не мали, ворог зазнав втрат і відійшов на раніше зайняті позиції. Така ж участь чекала росіян при наступі на Комишуваху. Поки не вдалося вибити ворога з території готелю «Мир», але наші захисники багато росіян пофасували в кульки», – написав він.

За словами очільника області, росіяни не контролюють трасу Лисичанськ – Бахмут, проте постійно її обстрілюють. Проїзд цією дорогою є небезпечний. Сам Сєвєродонецьк не є відрізаний, втім у місто може заїхати лише легковий транспорт.

Також окупанти не припиняють постійні обстріли Сєвєродонецька. При цьому кадирівці відкривають вогонь заради розваги і для того, аби зняти відео у Tik-tok.

Водночас Сергій Гайдай наголосив, що, незважаючи на ворожі обстріли, мешканцям все ще вдається розвозити гуманітарні вантажі, питну воду вони отримують із резервуарів. За попередню добу вдалося евакуювати 31 людину.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *