ОСТАННІ НОВИНИ

Під час артобстрілу загинув випускник Академії сухопутних військ

Ольга Денисяка

|

16 травня під час ворожого артилерійського обстрілу загинув волиняни Тарас Свистак. Ціною власного життя йому вдалось винести з поля бою своїх поранених побратимів. Про це йдеться у Facebook Академії сухопутних військ.

«У боях з підступним ворогом завжди був непохитним, мужнім та хоробрим. Неодноразово Тарас заохочувався командуванням 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого за якісне виконання бойових завдань. 16 травня під час ворожого артилерійського обстрілу Тарас загинув. Ціною власного життя йому вдалось винести з поля бою своїх поранених побратимів», –  йдеться в повідомленні.

У навчальному закладі розповідають також, що Тарас Свистак відбув у зону проведення операції Об’єднаних сил одразу по завершенню навчання у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Воював офіцер професійно, адже у виші набув ґрунтовних знань та навичок.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *