ОСТАННІ НОВИНИ

російські пропагандисти змінюють риторику, щоб виправдати військові невдачі

Наталя Дуляба

|

Для виправдання військових невдач пропагандисти кремля змінюють риторику та пояснюють «стратегічним задумом» відмову від просування російських військ углиб території України. Про це йдеться на сторінці Центру протидії дезінформації при РНБО у Facebook.

Так, кілька прокремлівських медіаресурсів почали тиражувати тези, що призупинення просування російських військ вглиб території України – це «стратегічний задум» військово-політичного керівництва рф для затягування бойових дій до настання холодної пори року.

«Обґрунтовують таку «стратегію» пропагандисти таким чином: з настанням холодів, не зважаючи на ситуацію в Україні, колективний Захід буде змушений погодитись із російським газовим ультиматумом на будь-яких умовах. Та насправді подібними маніпуляціями російські пропагандисти намагаються маскувати воєнні поразки власних військових», – вказано у повідомленні.

Наостанок фахівці РНБО наводять оцінку армії рф, яку надав генерал армії США Бен Ходжес: «Із такими боями, втратами… під кінець літа… російські сили занепадуть, а Україна матиме достатній потенціал для початку контрнаступу».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *