ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці встановили особу окупанта, який ґвалтував жінок на Київщині

Анастасія Диняк

|

Прокурори заочно повідомили про підозру російському військовослужбовцю, який у березні ґвалтував жінок у одному з сіл Броварського району Київської області. Про це повідомили в Офісі генпрокурора України.

Так, в березні радіотелефоніст гаубичного артилерійського дивізіону 30-ої окремої мотострілецької бригади 2-ї гвардійської загальновійськової армії Центрального військового округу, 20-річний Булат Фассахов, зі ще одним військовим вдерлися до приватного будинку на Київщині. За його наказом усіх, окрім однієї жінки, зачинили у підвалі. Погрожуючи смертю жінки та її сім’ї, підозрюваний змусив потерпілу роздягнутися та зґвалтував її.

Через декілька днів підозрюваний разом з трьома невстановленими співслужбовцями зайшли до іншого будинку де проживала ще одна потерпіла, яку вони ґвалтували по черзі.

«Якщо ви впізнали підозрюваного чи маєте інформацію про причетність цього військовослужбовця ЗС РФ або його спільників до інших воєнних злочинів – сповіщайте на наш єдиний доказовий хаб або звертайтеся до Київської обласної прокуратури: 097-053-04-65, 097-838-31-87, 050-107-66-75», – йдеться у повідомленні.

Загаом СБУ встановила вже 1140 російських загарбників, які чинили звірства проти мирного населення на Київщині.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: СБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *