ОСТАННІ НОВИНИ

Українці підірвали захоплені ворогом мости, що ведуть до Сєвєродонецька

Наталя Дуляба

|

Українські військовослужбовці успішно знищили залізничні мости, які з’єднують Сєвєродонецьк і Рубіжне. Їх захопили російські окупанти. Про це йдеться на сторінці Генштабу ЗСУ у Facebook.

Завдяки цій успішній спецоперації на Луганщині українські спецпризначенці за допомогою інших підрозділів Сил оборони зуміли знищити шляхи сполучення у ворожих тилах.

Так, українці підірвали залізничні мости між містами Рубіжне і Сєвєродонецьк, які захопили і використовували російські окупанти. Як пояснюють у Генштабі, таким чином вдасться стримати наступ противника на Лисичанськ і Сєвєродонецьк.

Як повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, завдяки підриву мостів окупанти несуть втрати на підступах до Сєвєродонецька і відступають, але повністю не зупиняються.

Загалом росіяни продовжують свій наступ, бої на Луганщині тривають майже цілодобово. Втім вони зазнають значних втрат у живій силі та техніці.

«рашистські підрозділи укомплектовані лише на 20% – на Попаснянському напрямку росіяни самі впоратися не можуть, тож об’єднуються з представниками приватних військових компаній», – написав у Facebook Сергій Гайдай.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *