ОСТАННІ НОВИНИ

Мобілізовані з «ДНР» скаржаться на керівництво і порівнюють свою армію з тюрмою

Наталя Дуляба

|

Мобілізовані з квазіреспубліки ДНР скаржаться на військове керівництво, яке навіть не пояснює, скільки ще приблизно доведеться воювати. Тому солдати порівнюють армію «ДНР» із тюрмою. Про це свідчить розмова одного з окупантів, яку перехопила й опублікувала СБУ.

Мобілізований з так званої «ДНР» окупант у розмові зі своєю донькою звинувачує керівництво рф в обмані й маніпуляціях і каже, що навіть не знає, коли зможе повернутися додому.

«Говорят, что типа «нас тут нет». И вот мы опасаемся, что нас полгода здесь держать будут… Тут у нас у всех настроения уже упаднические… Если б хотя бы точно сказали какие-то даты… Даже на зоне человек сидит, он знает свой срок. Будет хорошо себя вести – выпустят раньше. А тут вот такая фигня», – говорить загарбник.

Він розповідає, що окупанти настільки хочуть вижити, що відверто саботують накази керівництва.

«Мы сейчас как-то даже и не спешим с выполнением приказов. Потому что иногда они меняются на противоположные», – резюмує вояка з «ДНР».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *