ОСТАННІ НОВИНИ

росіяни хочуть влаштувати голодомор на Луганщині, – Гайдай

Ольга Денисяка

|

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай заявив, що російські окупанти мають на меті влаштувати голодомор в області. У Рубіжному розбомбили сучсний елеваторний комплекс. Також загарбники вивозять з окупованих міст українське зерно до росії та знищують продуктові склади. Про це Гайдай повідомив у Телеграмі.

За інформацією голови Луганськох ОВА, супутникові знімки від компанії «Planet Lab» засвідчили про те, що на територію ТОВ «Голден АГРО» у Рубіжному скинули потужні російські бомби. Відкритий 2020 рік елеваторний комплекс повністю знищено. Елеваторний комплекс міг зберегти 30 тис. тон зерна разом.

Гайдай розповів, що на підприємстві всіх обладнання було створено лабораторію з найсучаснішими, включаючи експрес-аналізатор, який забезпечив точні та швидкі аналізи, зерносушарку потужністю 1500 тон на добу, сепаратор, автоваги, автоматичний пробовідбірник.

Крім того, Саргій Гайдай повідомив про вивезення зерна з окупованих міст Луганщини, розбомблені склади з продуктами та заявив про намір російських окупантів влаштувати на Луганщині голодомор.

«рашити хочу влаштувати Голодомор. В оккупованих містах зафіксовані вивози Нашого зерна в рф. Раніше вони також знищили всі продуктові склади в Сєвєродонецьку», – наголосив Сергій Гайдай.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *