ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Ткачук: «Російська пропаганда захлинулась у своїй брехні»

Омелян Шевчук

|

Начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, генерал-лейтенант Павло Ткачук про 30 день повномасштабного вторгнення Росії в Україну:

«Триває 30 доба протистояння мужнього українського народу повномасштабній російській збройній агресії…

Через провал намічених планів із загарбання святої української землі підступна кремлівська влада подає промовисті ознаки розгубленості та розчарованості.

Зустрічаючи загарбників, весь український народ, замість квітів та радості, дарує їм смерть та зневіру.

Російська пропаганда захлинулась у свої брехні ще до початку вторгнення, а зараз просто безсистемно відгаркується, усвідомлюючи, між іншим, й стрімкий злет негативний настроїв щодо цієї воєнної авантюри у самому російському суспільстві.

Втім, окупанти й надалі намагаються сіяти смерть та руїну, рясно вкриваючи українську родючу землю мертвими тілами своїх солдатів-рабів й тисячами тон знищеної військової техніки, якій «аналоговнєт».

Українські захисники, завдяки своїй мужності і стійкості, безпрецедентній єдності з усім українським народом та цивілізованим світовим суспільством, впевнено тримають контроль над ситуацію. Вміло знищують кремлівських невігласів на землі, у небі, й навіть у морі.

До слова, після вчорашніх подій у порту українського Бердянську окупанти чф рф деморалізовані й зневірені. Подальші їхні активні дії на цьому напрямку фактично шансів не мають.

Ми довели окупантам, ми довели всьому світові, ми довели самим собі – Україна непереможна!

Тримаймо єдиний стрій!».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *