Окупанти вщент зруйнували пологовий стаціонар у Рубіжному

Оксана Попович

|

На Луганщині російські загарбники обстріляли Рубіжанську міську багатопрофільну лікарню, внаслідок чого пологовий стаціонар зруйнований вщент.  Про це на своєму Telegram-каналі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

За словами очільника Луганщини, останніми днями російсько-окупаційні війська піддали артобстрілу Рубіжанську міську багатопрофільну лікарню.

«Руйнування просто жахливі: вщент розбите акушерсько-гінекологічне відділення. Тепер у Луганській області стало менше на один пологовий стаціонар», – йдеться у повідомленні.

Сергій Гайдай зазначив, що останні пологи в цьому стаціонарі відбулися три доби тому. Так, 11 березня о 23:23 у підвальному приміщенні під час потужного обстрілу на свят благословилася маленька українка.

«Народилась гарна та здорова дівчинка Василіска, яка разом з мамою так весь час і перебувала під доглядом медичних працівників у підвальному приміщенні. Адже підіймати їх було вже нема куди», – повідомив голова ОВА.

Ще одну вагітну жінку, яка перебувала під наглядом медиків у цьому стаціонарі, довелось евакуювати до найближчого пологового будинку у місті Бахмут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *