ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог вдарив по Луцьку та Дніпрі: є жертви (оновлено)

Оксана Попович

|

Вранці 11 березня у Луцьку з боку аеродрому пролунали вибухи. Водночас три ворожих авіаудари прийшлися по Дніпру, передає Українська правда.

На своїй сторінці у Facebook мер Луцька Ігор Поліщук повідомив про вибухи в стороні аеродрому.

«Всім в укриття! Не публікуйте жодних фото, адрес і координатів!», – йдеться у повідомленні.

Очевидці повідомляють про чотири вибухи. Ймовірно, біля заводу «Мотор», який працює на авіаційну промисловість України. Чорний дим бачили у житлових районах.

Через вибухи тепловики тимчасово призупинили роботу двох котелень  на вулицях Карбишева та Арцеулова. Їх роботу відновлять після стабілізації ситуації.

Згодом голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко додав, що вибухи прозвучали вранці о 5:45 на аеродромі, що поблизу Луцька.

Наразі на місці працюють відповідні служби, ліквідовують пожежу. За попередньою інформацією, жертв немає.

Ворог вранці 11 березня здійснив авіабомбардування Дніпра. За інформацією ДСНС у Дніпропетровській області, по місто завдали три авіаудари.

«11 березня близько 06:10 у Новокодатському районі міста Дніпро сталися три авіаудари по місту, а саме: потрапляння поблизу дитячого садка і багатоквартирного житлового будинку та влучання у двоповерхову взуттєву фабрику з послідуючим горінням», – розповіли надзвичайники.

За попередньою інформацією, одна людина загинула. На місці події працюють рятувальники.

ОНОВЛЕНО

За повідомленням очільника Волинської області Юрія Погуляйка, станом на 9:00 є інформація про двох загиблих військовослужбовців та шістьох поранених. Надалі триває розчистка завалів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *