ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ ліквідували російського полковника

Наталя Дуляба

|

Українські військові завдали значних втрат окупантам з РФ на Київщині, знищивши їхню техніку, особовий склад та командира полку. Про це йдеться на сторінці Головного управлінні розвідки Міноборони у Facebook.

Військові ЗСУ з неба вдарили по колоні російських військових, що рухалась на танках у Броварському районі Київської області. Крім розгромленої техніки, окупанти понесли значні втрати в особовому складі та в керівництві – ліквідовано командира полку полковника Андрєя Захарова.

«Під час ведення бойових дій зазнала значних втрат в особовому складі та техніці батальйонно-тактична група (БТГр) 6 танкового полку (Чебаркуль) 90 танкової дивізії Центрального військового округу. Зокрема, ліквідовано командира полку полковника Андрєя Захарова», – йдеться у повідомленні.

Водночас у Сухопутних військах ЗСУ згодом додали, що Андрєй Захаров у 2016 році, будучи майором, отримав орден від Путіна.

Зазнавши значних втрат у Броварському районі, російські окупанти змушені були відступити і перейти до оборони.

Нагадаємо, за 14 днів повномасштабної війни, яку РФ веде в Україні, втрати окупантів перевищили 12 тисяч військових, 81 гелікоптер, 49 літаків, 335 танків, більше тисячі броньованих машин. Детальніше про втрати ворога читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *