ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вбили чемпіона України із самбо та всю його родину

Андрій Котенський

|

Під час нічних авіаударів російськими військами по житлових районах мирного населення міста Суми загинув 16-річний чемпіон України із самбо Артем Прийменко та вся його родина в кількості шести людей. Про це повідомив тренер із Сум Євген Леоненко на своїй сторінці у Facebook

За словами тренера, бомби російських військ було скинено на вулиці Роменській, де й проживала сім’я Прийменків, серед яких троє дітей.

«Артем Прийменко – неоднаразовий чемпіон чемпіонатів України з боротьби самбо..

Наш вихованець… Наш спортсмен… разом з ним загинули тато, мати, бабуся та два молодші брати Єгор і Кіріл. Велике горе для родини самбістів, родичів та для нас усіх», – повідомив Євген Леоненко.

Нагадаємо, що до цього загинув український біатлоніст, військовослужбовець Євген Малишев, а також актор Паша Лі, якого росіяни вбили під час порятунку дітей.

За даними голови Сумської облдержадміністраціі Дмитра Живицького, російська бомба влучила у приватний будинок по вулиці Роменській і знищила його вщент. У будинку було 9 людей, всі  вони загинули.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *