ОСТАННІ НОВИНИ

Ми будемо бити ворога його ж зброєю, – Президент

Оксана Попович

|

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що українські військовослужбовці поповнили арсенал військової техніки за рахунок багатьох трофеїв, які взяли на полі бою. Про це він сказав у відеозверненні на своєму Telegram-каналі.

Українські військові та тероборонівці змогли поповнити арсенал нашої техніки за рахунок багатьох трофеїв, які ворог полишив на полі бою.

«Танки ворога, бронемашини, боєприпаси тепер працюватимуть на нашу оборону, на наше життя, на нашу країну. Що може бути більш принизливе для окупантів?»,  – зазначив Президент.

Гарант наголосив, що українська армія буде бити ворога його ж зброєю.

«На додачу до нашої, яку російські війська вже непогано відчули. Відчули так, що все більше солдат і командирів противника задають собі дуже просте питання: а для чого їх послали на цю чужу землю, на цю війну? І у нас немає відповіді. Окрім лише одного слова – загибель», – підкреслив Зеленський.

Раніше голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух у Facebook похвалився, що українські військовослужбовці знешкодили російський позашляховик багатоцільового призначення «Тигр», а ще одну машину «затрофеїли».

Водночас 8 березня під Харковом ЗСУ захопили російський бойовий бронеавтомобіль «Тигр» з повним боєкомплектом. Тепер ці бронемашини служитимуть на благо українських військ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *