ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти запропонували меру Ірпеня здати місто

Оксана Попович

|

Міський голова Ірпеня Олександр Маркушин отримав пропозицію здати місто. В нагороду йому пообіцяли зберегти життя та покращити матеріальне становище. Про це мер повідомив на своєму Telegram-каналі.

Мер Ірпеня, що на Київщині, Олександр Маркушин у понеділок, 7 березня, о 17:58 отримав повідомлення від окупантів із пропозицією здати місто. У тексті смс меру натякають, що співпраця з ними допоможе Маркушину зберегти життя та, ймовірно, покращити матеріальне становище.

«Шановний Олександре, ви маєте можливість зберегти життя і здоров’я, а можливо й матеріальне становище. Якщо пропозиція вас зацікавила, надішліть у відповідь +. Термін дії пропозиції 24 години», – йдеться у повідомленні від окупантів.

Маркушин не погодився із пропозицією та жорстко відповів російським «потворам».

«Ірпінь не здається, Ірпінь не продається, Ірпінь б‘ється! Роблю окупантам зустрічну публічну пропозицію – протягом 24 годин покинути територію Ірпінської громади і зберегти життя та здоров‘я кількох тисяч російських солдат-строковиків, яких вдома чекає мама, сестра, дочка, бабуся, кохана. Повертайтеся в Росію, а жінок Ірпінської громади я привітаю й без Вас», – написав мер міста.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *