ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ знищили авіабазу ворога: 30 гелікоптерів і військову техніку

Оксана Попович

|

В ніч з 6 на 7 березня українські воїни накрили аеродром Чорнобаївка поблизу Херсону, де ворог розмістив свій авіапарк. Про це йдеться на сторінці Командування морської піхоти у Facebook.

Вночі українські захисники знищили російський авіапарк на аеродромі Чорнобаївка Херсонської області. Там окупанти частково розмістити свою техніку.

«Знищено від 30 гелікоптерів ворога, а ще жива сила та техніка», – йдеться у повідомленні.

Крім того, минулої доби на підступах до Миколаєва ЗСУ ліквідували три колони ворога. Українські захисники захопили трофеї, велику кількість боєкомплекту, колісну техніку та сім одиниць гаубиць Д-20.

Водночас вночі 7 березня у Харківській області військовослужбовці Національної гвардії затримали пілота збитого російського винищувача.

Як повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов на своєму Telegram-каналі, затриманий ворожий пілот є заступником командира авіаційного полку, який дислокувався у Воронежі.

«Це один із головних учасників та свідків злочинів, які російський агресор чинить проти мирного українського населення. Особисто здійснював три вильоти між Ізюмом і Балаклією. Російський пілот здав своїх координаторів та розповів про злочинні накази», – зазначив очільник Харківщини.

Пілота передали для подальших слідчих дій в один із районних відділів поліції Харкова.

Синєгубов додав, що пілотів збитого ворожого літака було двоє. Один ще досі переховується у місті, його пошуки тривають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *