ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вгатили по Миколаєву «Смерчем»

Оксана Попович

|

Вранці 7 березня ворожі війська вдарили по Миколаєву з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок обстрілів житлових кварталів у місті виникли пожежі.

Відтак обстрілювати Миколаїв почали орієнтовно о 5:15. Держспецзв’язку на своєму Telegram-каналі повідомило, що місто обстріляли із систем залпового вогню.

Згодом радник голови МВС Вадим Денисенко в ефірі «Україна 24» уточнив, що окупанти обстрілювали житлові квартали Миколаєва із реактивних систем залпового вогню «Смерч».

Видання «Новости N» пише, що російські війська намагалися зайти в місто з боку Херсона, йде бій. Водночас жителі Миколаєва повідомляли, що вибухи було чутно у всіх районах міста і начебто одразу у двох напрямках.

Також миколаївці у соцмережах пишуть, що у деяких районах зникло світло. Крім того, нема зв’язку від оператора Lifecell.

Нещодавно у ДСНС розповіли, що ворожі обстріли житлових кварталів та у передмісті Миколаєва призвели до пожеж. Зокрема, виникло п’ять пожеж в житловому секторі та на об’єктах промисловості.

Станом на ранок надзвичайники та комунальні служби ліквідовують наслідки обстрілів.

Також рятувальники повідомляють, що на території міста є багато снарядів, які не розірвались. Мешканців попереджають, що їх у жодному разі не можна підіймати або намагатися самостійно пересунути.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС, Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *