ОСТАННІ НОВИНИ

«Хай війна їх годує»: Зеленський закликав світ відмовитись від російської нафти

Ольга Денисяка

|

Світ повинен відмовитися від російської нафти та нафтопродуктів, щоб не спонсорувати тероризм. Про це у відеозверненні заявив Президент України Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський закликав міжнародну спільноту діяти більш рішучо. Зокрема, бойокутувати російський експорт та повністю відмовитись від нафти та нафтопродуктів з Росії.

«Наші тези у розмовах з партнерами абсолютно логічні. Вони справедливі. Чесні. Якщо вторгнення продовжується, і Росія не відмовилася від своїх планів проти України, значить, потрібен новий санкційний пакет. Нові санкції, нові санкційні кроки проти війни й заради миру. Бойкот російського експорту. Зокрема, відмова від нафти та нафтопродуктів із Росії», – наголосив президент.

Також президент закликав бойкотувати імпорт в Росію.

«Це можна називати ембарго. А можна – просто мораллю. Коли відмовляєшся давати гроші терористу. Бойкот імпорту в Росію. Якщо не хочуть дотримуватись цивілізованих правил, то не мають отримувати й товарів та послуг від цивілізації. Хай війна їх нагодує. Міжнародна спільнота має діяти ще більш рішуче. Коли хтось втрачає розум, треба втратити страх і забути про комерцію. Треба захищатися», – зазначив Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *