ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат Сейму Латвії приїхав в Україну допомагати воювати з Росією

Андрій Котенський

|

Депутат Сейму Латвії Юріс Юраш (Juris Jurašs), хоче скласти свій мандат у Сеймі Латвії, щоб мати можливість залишитися в Україні і допомагати нам воювати з державою терористом – Росією. Про це повідомив народний депутат України 7-8 скликань, керівник добровольчих формувань територіальної оборони Залізничного району Львова Ігор Васюник.

Юріс Юраш – чинний Голова правового комітету Сейму і керівник правлячої фракції Консервативної партії Латвії.

«Юріс Юраш розуміє, що в цій війні Україна захищає не лише себе, а весь світ. 13 років був головою національного антикорупційного бюро Латвії, реально садив топ-корупціонерів в тому числі посадив на 20 років за корпуцію голову латвійської залізниці. Людина найвищих моральних принципів», – повідомив Ігор Васюник.

Європейський політик вже приїхав в Україну і прямує в штаб ТерОборони Києва, як консультант з безпекових питань.

«Приїхав в повній бойовій готовності. Рветься воювати. З такими друзями – Україна переможе! Після перемоги ми всім подякуємо! А зараз маємо стояти пліч-о-пліч і допомагати нашим українським воїнам!», – повідомив Ігор Васюник.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *