ОСТАННІ НОВИНИ

Британія виділить додаткові 100 млн доларів допомоги Україні

Оксана Попович

|

Велика Британія надасть Україні 100 млн доларів через Світовий банк, аби підтримати основні державні функції та пом’якшити фінансовий тиск, спричинений вторгненням Росії. Про це йдеться на сайті британського уряду.

Надану допомогу можуть використати для забезпечення заробітної плати у бюджетному секторі, а також підтримки соціального захисту і виплат пенсій українцям

«Велика Британія виділяє додаткові 100 мільйонів доларів безпосередньо для державного бюджету України, щоб пом’якшити фінансовий тиск, викликаний неспровокованим і незаконним вторгненням Росії», – йдеться у повідомленні.

Кошти для України надійдуть через Світовий банк.

Водночас британський уряд закликав інших донорів об’єднати свої ресурси, аби забезпечити ефективну та швидку підтримку  народу України.

Крім того, пресслужба уряду Британії повідомляє, що в понеділок, 7 березня, прем’єр-міністр Бориса Джонсон зустрінеться з лідерами Канади Джастіном Трюдо і Нідерландів Марком Рютте для обговорення ситуації в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *