ОСТАННІ НОВИНИ

У боях за Україну загинув захисник із Львівщини

Оксана Попович

|

Від рук російського окупанта загинув жовківчанин Віктор Дудар. Український захисник поліг у боях в Миколаївській області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Жовкви Олег Вольський.

«Жовківська громада в скорботі… В Миколаївській області, від рук російського ворога, загинув Жовківчанин Дудар Віктор Васильович. Щирі співчуття дружині Оксані, доньці Софії, родині, близьким, друзям та усьому Українському народу», – висловив співчуття мер Жовкви.

Також сумну звістку підтвердила журналістка та співзасновниця «Дивись.info» Наталя Улинець.

«Це один із кращих бійців з Львівщини – Віктор Дудар. Чоловік нашої Оксани Дудар та батько Софії Дудар, наших редакторок Дивись.info, пройшов війну на Сході, журналіст. Господи, Вікторе! Вічна слава Тобі! Нема слів. Біль страшний. Вітя… Гори в пеклі, страшна орда», – написала Улинець.

Відомо, що Віктор Дудар – журналіст. У 2014 році він пішов добровольцем на Схід України. Воював у 80 десантно-штурмовій бригаді. Працював журналістом.

Висловлюємо щирі співчуття родині та друзям українського захисника.

Вічна пам’ять Герою України…

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *