ОСТАННІ НОВИНИ

Нестор Шуфрич затриманий за спробу зібрати дані про українські позиції

Андрій Котенський

|

Народного депутата з фракції партії ОПЗЖ Нестора Шуфрича затримано батальйоном Тероборони за спробу сфотографувати один із блокпостів теероборони. Про це повідомив депутат Київської міськради Олександр Погребинський у Facebook.

« 206 батальон затримав Шуфріча! Брати по Зброї кращі! Воно вирішило пофотографувати один з постів нашого батальону», – повідомив Олександр Погребинський.

За даними Української правди, журналістка Валерия Єгошина розповіла, що затриманий у Києві Шуфрич фотографував блокпост, його охорона відстрілювалась від бійців Тероборони. Наразі він «цілий і неушкоджений».

«2 автомати, 3 пістолети, один автомат зі спиляним номером – це про затриманих російських диверсантів? Ні, про нардепа Нестора Шуфрича, що під час війни включається в ефіри пропагандистів», – повідомила вона.

Бійцям він пояснив, що нібито хотів сфотографувати місцеву культурну пам’ятку (насправді – позицію військових). А от нащо відстрілювався від бійців при затриманні і звідки взялася незареєстрована зброя – поки не пояснив. Зброю забрали, всіх затримали, за українськими законами – передадуть в поліцію або СБУ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *