ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ захопили шість російських танків на Харківщині

Оксана Попович

|

Один батальйон Збройних сил України на одній бойовій машині піхоти із одним протитанковим ракетним комплексом Джавелін захопив одразу шість російських танків у бою під Харковом. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

«Механізований батальйон однієї з бригад ЗСУ в бою під Харковом захопив відразу шість новітніх російських танків Т-80БВМ зі складу 200-ї мотострілецької бригади ЗС РФ, якою командує полковник Денис Курило», – йдеться у повідомленні.

Журналіст наголосив, що один батальйон Збройних сил України на БМП-2 (бойова машина піхоти – ред.) і з одним протитанковим ракетним комплексом Джавелін розгромив дві батальйонні тактичні групи 200-ї бригади ЗС РФ.

За словами Бутусова, комбат батальйону, як справжній господарник, забрав всі російські танки, які тепер стануть на захист України.

«Скоро в складі нашого батальйону з’явиться позаштатна танкова рота на новітній російській техніці з мінімальним пробігом. Танк потребує багато палива, але наші воїни захопили ще і паливозаправник», – розповів журналіст.

Як зазначив Бутусов, російські танки озброєні новітніми підкаліберними та керованими снарядами, які захисники будуть «застосовувати по залишках тієї самої нещасливої ​​200-ї бригади».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Юрій Бутусов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *