ОСТАННІ НОВИНИ

Україна віддаватиме полонених росіян їхнім матерям, які приїдуть в Київ

Наталя Дуляба

|

Україна вирішила віддавати полонених росіян їхнім матерям, якщо вони приїдуть за ними у Київ. Про це йдеться на сторінці Міністерства оборони у Facebook.

У відомстві пояснюють, що матерям із Росії спочатку потрібно дізнатись, чи є їхній син у полоні. Для цього варто зателефонувати за номерами: +380894201860, +380894201861, +380894201862 або написати на електронну пошту: [email protected].

Щоб дізнатися, чи загинув ваш син, потрібно перейти на телеграм канал Load 200.

Дізнавшись, що син перебуває у полоні в Україні, матерям російських солдат потрібно приїхати до Києва. Після вторгнення РФ і закриття повітряного простору це можна зробити так: дістатися до Калінінграда або Мінська. Звідти їхати автобусом або на таксі до польського кордону.

Тоді через територію Польщі потрібно потрапити на КПП з Україною. Там російських матерів зустрінуть і проведуть до Києва, де переведуть до сина.

«Ми, українці, на відміну від путінських фашистів, не воюємо з матерями та їхніми дітьми в полоні. Чекаємо вас у Києві!», – додають у Міноборони.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *