ОСТАННІ НОВИНИ

У Запорізькій області окупанти обстріляли авто з мирними жителями

Оксана Попович

|

Увечері 27 лютого у Запорізькій області російські військові розстріляли автомобіль із мирними громадянами. Внаслідок обстрілу двоє загинули. Про це повідомив речник Запорізької обласної військової адміністрації полковник ЗСУ Іван Арєф’єв.

Напад окупантів на мирне населення трапився о 19:00 на трасі Бердянськ-Маріуполь. Автомобіль ВАЗ-2105 із державним номером 9005 рухався із Бердянська в напрямку селища Кам’яне. В автівці перебувало четверо людей: троє чоловіків та жінка.

«До Запорізької обласної військової адміністрації надійшла термінова інформація, що окупанти обстріляли авто з цивільними громадянами всередині. Під час обстрілу двоє людей загинули. Обставини з’ясовуються», – цитує Арєф’єва пресслужба Запорізької ОДА.

Раніше повідомлялося, що поблизу села Стоянка на міжнародній автотрасі Київ-Чоп підірвали міст. Через це декілька авто попадали вниз. Загинула одна дитина, ще четверо отримали поранення.

Водночас на на трасі Ізюм-Харків російські війська обстріляли пасажирський автобус. Відомо про одного загиблого та 14 поранених.

А в Херсонській російські загарбники обстріляли карету «швидкої», яка везла поранених українських захисників. Загинули водій і український воїн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *