ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створили 125-у окрему бригаду сил територіальної оборони

Андрій Котенський

|

Львів’яни створили 125-у окрему бригаду сил територіальної оборони міста. Начальником її штабу став підполковник Дмитро Литвин. Про це повідомив громадсько-політичний діяч Ігор Васюник на своїй сторінці у Facebook.

За словами Ігоря Васюника, на сьогоднішній нараді в Львівській ОДА за участі представників Нацполіції, Нацгвардії, ЗСУ затвердили створення шести добровольчих формувань територіальної оборони Львова. Вони здіснюватимуть патрулювання у всіх районах Львова. А в разі нападу ворога – допомагатимуть військовим давати відсіч.

«Призначено керівників шести добровольчих формувань територіальної оборони. Моя зона відповідальності – Залізничний район. Лише по Залізничному районі записалося вже 600 добровольців, які вже включаються в роботу. Патрулювання здійснюватимемо вдень і вночі. За вчора тільки в Залізничному районі провели 36 перевірок, виявили диверсанта, якого передали поліції. І так в кожному районі Львова», – повідомив Ігор Васюник.

Бригада сил територіальної оборони діє за погодженням з цивільно-військовою адміністрацією та керівника територіальної оборони, в чіткій взаємодії з керівниками районних адміністрацій Львова та Нацполіції.

«Прошу вас включатися! Не чекайте! Наша країна, наші життя – в наших руках. Давайте підготуємося, щоб у відповідальний час допомогти українським військовим дати відсіч російській сволоті. Нехай вся російська наволоч стане добривом для української землі.

Слава Україні! Слава ЗСУ!», – резюмував Ігор Васюник.

Записатися до ЦТО можна на другому поверсі Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, що на вул. Пекарській, 41.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *