ОСТАННІ НОВИНИ

Ракета з Білорусії поцілила в Житомирський аеропорт

Оксана Попович

|

Російські окупанти завдали ракетного удару з білоруської території по аеропорту в Житомирі. Про це йдеться на Telegram-каналі Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

«По аеропорту в Житомирі було завдано ракетного удару з боку Білорусі. Переговори вже скінчились чи це в білоруських приспішників росіян такі «вагомі» аргументи?», – йдеться у повідомленні.

http://

Згодом радника глави МВС Антон Геращенко додав, що запускали ракету з Білорусії “Іскандером” (це оперативно-тактичний ракетний комплекс з дальністю бою до 500 кілометрів).

Відтак Геращенко попередив, що під загрозою Волинська, Рівненська та Житомирська області.

Водночас у Генштабі ЗСУ розповіли, що з початку доби 27 лютого російські війська завдали п’ять авіаційних та 16 ракетних ударів по території України.

«Триває повітряно-наступальна операція, в ході якої ворог продовжує обстріли військової та цивільної інфраструктури», – розповіли у Генштабі.

Відтак противник проводить наступальні дії в напрямку Києва, також продовжуються обстріли українських міст Харків та Бакалея, триває оборона Херсона.

У Генштабі фіксують, що ще одним центром концентрації військ стала Білорусь. Так, до аеродрому Мачулищі перекинули 10 вертольотів зі складу 15-ї бригади армійської авіації, що базується в населеному пункті Остров Псковської області, а також два літаки Ан-124 повітряно-космічних сил.

Водночас до аеродрому Барановичі перекинули чотири винищувача-бомбардувальника Су-34.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *