ОСТАННІ НОВИНИ

Іноземців закликали долучитися до Інтернаціонального легіону тероборони

Анастасія Диняк

|

Володимир Зеленський закликав усіх небайдужих громадян іноземних держав приєднатися до Інтернаціонального легіону територіальної оборони України, щоб повернути безпеки у Європу та світ. Про це пише Радіо Свобода.

Вранці 27 лютого пресслужба президента поширила заяву, у якій пояснюється, що за положенням про проходження військової служби у Збройних силах іноземцями й особами без громадянства. Вони мають право вступити до ЗСУ на військову службу за контрактом, зокрема й до лав Сил територіальної оборони ЗСУ.

«У зв’язку з цим усім іноземцям, які виявляють бажання долучитися до опору російським окупантам і захисту світової безпеки, керівництво України пропонує приїхати до нашої держави й поповнити ряди Сил територіальної оборони. З іноземців формується окремий підрозділ – Інтернаціональний легіон територіальної оборони України. Це й буде ключовим свідченням вашої підтримки для нашої країни», – йдеться у заяві.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *