ОСТАННІ НОВИНИ

Українські військові втримали Васильків

Андрій Котенський

|

Після запеклих боїв місто Васильків на Київщині залишилося під контролем України. Про це повідомив мер Василькова Наталія Баласинович в ефірі телеканалу «Рада», повідомляє Українська правда.

«Наразі закінчуються бої. Можна сказати, що у Василькові вже тихо і що наша дуже страшна ніч підійшла до свого кінця. Після тривалих боїв, після великої кількості і поранених, і загиблих, на щастя, це все закінчилося. Васильків ніхто нікому не віддав», – повідомила вона

За словами Баласинович, з вечора п’ятниці почався ракетний обстріл українських військових частин і обстріл аеродрома у Василькові, протягом всього вечора і ночі поблизу Василькова на полях і лісах висаджувався ворожий десант із парашутів. Про це владі міста та військовим повідомляли мешканці.

«Найстрашніше було на нашій центральній вулиці Декабристів, це були запеклі бої, вся вулиця палала», – говорить мер.

За її словами, територіальна оборона спільно з військовими 40-ї бригади втримали місто. На допомогу Василькову з Києва оперативно направили велику кількість техніки.

Також відомо, що протиповітряна оборона України збила ворожий літак ІЛ-76 у районі Василькова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *