ОСТАННІ НОВИНИ

Нова розробка: українців просять допомогти розпізнати ворожі війська

Оксана Попович

|

Компанія Reface розробляє алгоритм, який на базі даних супутників зможе швидко виявляти місця розташування ворожих військ. Відтак українців просять надсилати свіжі супутникові знімки. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила компанія.

Група волонтерів української компанії Reface взялася за створення алгоритму розпізнавання локацій ворожих формувань у режимі реального часу. Для цього вони використовують супутникові знімки.

«Ми вже готуємо рішення, проте використовуючи публічні дані. Усі знімки низької якості, тому й алгоритм працює ненадійно. Щоб наша допомога була якісна, потрібні зображення кращої якості. Як мінімум 90 см на піксель, а в ідеалі 15-30 см. Наразі наші дані — 5 метрів на 1 піксель», – йдеться у заяві.

Відтак компанія потребує якнайшвидше налаштувати постачання супутникових зображень України з територій вторгнення ворога. Тому просять зголошуватися людей, які мають знімки із супутників або дронів. Їх можна надсилати в особисті повідомлення компанії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *