ОСТАННІ НОВИНИ

«Є важко поранені діти»: ворог обстріляв дитсадок на Сумщині

Оксана Попович

|

Ворожі війська реактивними системами залпового вогню обстріляли житлову інфраструктуру міста Охтирка у Сумський області. Важкі поранення отримали діти. Про це на своєму Telegram-каналі повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Це вже був третій обстріл Охтирки з початку доби 25 лютого. Ворог не шкодував мирних жителів, в тому числі і дітей.

«Під обстріли «ураганами» в Охтирці потрапили жилий масив, бомбосховища, дитячий садок. Було багато людей. Кількість поранених і загиблих не знаємо. Але є важкопоранені діти», – йдеться у повідомленні.

Як повідомила генпрокурор Ірина Венедіктова у Facebook, російська армія також обстріляла з «ГРАДів» дитячий будинок у місті Ворзель Київської області, у якому перебувало пів сотні дітей.

«Під час ведення бойових дій військовослужбовцями Російської Федерації допущено влучання уламків від, ймовірно, систем залпового вогню «ГРАД» в одне з приміщень дитячого будинку у місті Ворзель Київської області, у якому перебувало 50 дітей», – йдеться у повідомленні.

На щастя, діти від обстрілу не постраждали, оскільки на момент уламку влучання перебували в інших приміщеннях дитячого будинку. Бомбосховища чи підвального приміщення у дитбудинку немає. Дітей намагаються евакуювати із небезпечної зони.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *