ОСТАННІ НОВИНИ

З Білорусі запустили чотири балістичні ракети

Оксана Попович

|

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний попередив про серйозний ракетний обстріл України з території Білорусі. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«З території Республіки Білорусь випущено чотири балістичні ракети в південно-західному напрямку», – йдеться у повідомленні.

Інших деталей щодо цілей ураження балістичних ракет наразі немає.

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що спостерігається напружена ситуація на північному та південному напрямках. Адже ведуться бої за Гостомельський аеродром, а також міста Генічеськ, Скадовськ та Чаплинку.

Варто зазначити, що балістична ракета – це ракетна зброя великої дальності польоту. Дальність польоту такої ракети може становити від 500 до 5500 кілометрів, тому їх використовують для знищення об’єктів, розташованих на великих відстанях. Такі балістичні ракети має на озброєнні РФ.

Нагадаємо, що раніше білоруський диктатор Олександр Лукашенко стверджував, що його війська не беруть жодної участі в атаці російських військ на Україну.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *