ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновників Львівської міськради возитимуть за 3 млн грн

Оксана Попович

|

Львівське комунальне підприємство «Ратуша-сервіс» перевозитиме працівників Львівської міської ради за 3 млн грн. До послуг чиновників як висококомфортабельні автобуси, так й легкові авто Toyota та Peugeot. Про це стало відомо із сайту закупівель Prozorro, повідомляють Наші гроші. Львів.

Службовий автомобіль міського голови, Toyota Camry 2006 року, який у 2020 році продали за 220 тис. грн

Так, управління й департаменти Львівської міськради підписали низку відповідних угод вже на понад 1,1 млн грн. Три найдорожчі угоди підписали департамент розвитку (392 тис. грн), департамент міської агломерації (348 тис. грн) і управління земельних ресурсів (300 тис. грн).

До послуг чиновників управління земельних ресурсів будуть три автівки: Daewoo Lanos, Toyota Camry і Mercedes Sprinter приблизно за 5 грн за кілометр пробігу і 160 грн за годину експлуатації.

При цьому департамент міської агломерації, окрім вищезгаданих машин, користуватиметься ще Peugeot Traveller, Volkswagen T-6 Multivan, Oghab-Scania, Toyota Corolla й Avensis. Вартість години експлуатації ідентична, а ціна 1 км пробігу коливається від 4 до 11 грн.

Водночас працівники департаменту розвитку пересуватимуться на таких автомобілях: Toyota Avensis, Toyota Camry і Peugeot Traveller. Вартість 1 км пробігу становитиме 4-5 грн, а вартість години експлуатації – 160 грн, за виключенням однієї Toyota Avensis, де ціна встановлена на рівні 407 грн.

Проте це ще не всі заплановані витрати міської ради на транспорт. Найбільшу закупівлю з очікуваною вартістю понад 1 млн грн проводить адміністрація міського голови. Тут пропозиція від «Ратуша-сервіс» є дешевшою – 1,04 млн грн.

Крім того, «Ратуша-сервіс» очікує на підписання договору із департаментом економічного розвитку на майже 300 тис. грн, з департаментом містобудування – майже 253 тис. грн і департаментом фінансової політики – ще 279 тис. грн.

А ось департамент житлового господарства наразі не зміг замовити подібні послуги вартістю понад пів мільйона гривень, адже відхилив усіх три пропозиції, в тому числі і від «Ратуша-сервіс».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Олександр Мазуренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *